2017-2018 MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2018’de, Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. İki bölüm halinde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan V. İlker Alp, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ömer Soner Hunkan, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler ile aileler katıldı.
Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Topluluğu’nun katkılarıyla bir müzik dinletisi gerçekleştirilen törende, öğrenciler adına Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Programı öğrencisi Ferişte Ali bir konuşma gerçekleştirdi. 
Ferişte Ali’nin ardından Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İlker Alp, Türkiye’yi vatan yapan, barış ve bağımsızlık içerisinde özgürce yaşamı temin eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarını, Kıbrıs fatihlerini ve Suriye’de şehit düşen güçlerini rahmetle anarak, tüm gazilere minnet ve şükranlarını sunduğu bir konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından bölüm birincilerimize plaketleri verildi. Daha sonra öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini alarak meslek andını okudular. Tören mezunlarımızın kep atmalarıyla son buldu.
Mezun öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyoruz.
Bu içerik 31.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 926 kez okundu.