2022-2023 AKADEMİK YILI YAZ OKULU DUYURUSU

YAZ OKULUNA GİDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1- Yaz Döneminde başka üniversitelerden ders almak isteyen (Yaz Okulu) öğrenciler, ekli dosyada yer alan örnek dilekçeyi dolduracaklardır.

2- Yaz Okulunda alınması istenilen derslere ait içerikler, Bölümümüzde dersi okutan öğretim üyesinin “uygundur” onayı alındıktan sonra dilekçe ile birlikte aysegulavcular@trakya.edu.tr adresine gönderilecektir

3- Uygun görülen bir dersin içeriği, farklı bir ders için de uygun görülemez. (Örnek: Yaz Okulundan alınacak olan Yeni Türk Edebiyatı I dersi, Bölümümüzde okutulan hem Yeni Türk Edebiyatı I hem de Yeni Türk Edebiyatı III dersine uygun olamaz.)

4- Yaz Okulundan alınacak dersin kredisi, Bölümümüzde okutulan dersin kredisinden düşük olamaz, eşit veya yüksek olmalıdır.

5- Öğrenci, gideceği yaz okulundan en fazla 10 (on) kredilik ders alabilir.

Bu içerik 03.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 672 kez okundu.