2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Bölümümüze yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Prof. Dr. Necmettin Hacıeminoğlu Dersliği'nde gerçekleştirilen programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sevgi ÖZTÜRK ve Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Polat SEL katılarak öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Üniversitemizin ve Bölümümüzün tanıtım filminin gösterimiyle başlayan program, Dr. Öğr. Üyesi Polat SEL'in öğrencilerimize fakültemizin ve bölümümüzün fiziki yapısı, idari ve akademik kadrosu hakkında bilgi vermesiyle sürdü.

Daha sonra aramıza yeni katılan öğrencilerimize yararlanabilecekleri ortak alanlar (Sağlık, Yemekhane, Yurt, Kütüphane vb.) ve yerleşkeler anlatıldı. Oryantasyon programı, öğrencilerimize sınıf danışmanlıkları, kredi sistemi, yönetmelikler ve sınav sistemi hakkındaki bilgilendirmelerle devam etti.

Sonrasında Dekanımız Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK birer konuşma yaparak öğrencilerimize iyi dileklerini ilettiler. Program, hocalarımızın birinci sınıf öğrencilerinin sordukları sorulara verdikleri cevaplarla son buldu.

 
Ek Resimler
Bu içerik 27.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 246 kez okundu.