2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında bölümümüze yeni kaydolan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı, birinci öğretim öğrencileri için 09 Ekim 2023 Pazartesi günü saat: 13:30/14:20; ikinci öğretim öğrencileri için 09 Ekim 2023 Pazartesi günü saat: 17:30/18:20 arasında 101 numaralı derslikte gerçekleştirildi.

Programa Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin Kılıç, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali İhsan Öbek, Yeni Türk Dili Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sibel Bayraktar, Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Polat Sel katılarak öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Üniversitenin ve bölümümüzün tanıtım filminin gösterimiyle başlayan program, Dr. Öğr. Üyesi Sibel Bayraktar ve Dr. Öğr. Üyesi Polat Sel’in öğrencilerimize fakültemizin ve bölümümüzün fiziki yapısı, idari ve akademik kadrosu hakkında bilgi vermesiyle sürdü.

Ardından aramıza yeni katılan öğrencilerin yararlanabilecekleri ortak alanlar (Sağlık, Yurt, Yemekhane, Kütüphane vb.) ve yerleşkeler anlatıldı. Oryantasyon programı, öğrencilerimize sınıf danışmanlıkları, kredi sistemi, yönetmelikler ve sınav sistemi hakkındaki bilgilendirmelerle devam etti. Program, hocalarımızın birinci sınıf öğrencilerinin sordukları sorulara verdikleri cevaplarla son buldu.

Bu içerik 12.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 153 kez okundu.