BÖLÜM TOPLANTISI YAPILDI

Yeni akademik yılın başlaması dolayısıyla Bölümümüz öğretim elemanlarının katılımıyla 19.10.2022 Çarşamba günü bir toplantı gerçekleştirildi. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK başkanlığında toplanan öğretim elemanlarımız, Güz Yarıyılı eğitim-öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Toplantıda akreditasyon süreci ve Bologna Bilgi Paketi'nde yapılacak güncellemeler konuşuldu.

Bölüm Başkanımızın yeni dönemin hayırlı olması temennisiyle başlayan toplantıda öğretim elemanlarımız sırayla söz alarak talep ve düşüncelerini dile getirdiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi ÖZTÜRK akreditasyon sürecinin geldiği aşama hakkında bilgi verdi. Sonrasında Bölüm Bologna Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Nursel DİNLER, Bologna Bilgi Paketi'nde yapılması gereken güncellemeleri belirtti. 

Toplantıda Bölümümüz tarafından geleneksel hâle getirilen hatıra/vefa kitaplarından da bahsedildi. Dr. Hülya UZUNTAŞ ve Arş. Gör. Özgür OKMAK, Bölümümüze hizmet eden hocalarımıza vefa amacıyla yayımladığımız Hatıra/Anı kitaplarının yeni aşamaları ile ilgili süreci anlattı.

Toplantıya emekli olarak Bölümümüze veda eden Prof. Dr. Rıdvan CANIM da katıldı. Hocamıza Bölüme yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür edilerek emeklilik hayatının verimli geçmesi temennisiyle toplantı sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 31.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 530 kez okundu.