BÖLÜMÜMÜZDE GELENEKSEL BÖLÜM PİKNİĞİ DÜZENLENDİ

Bölümümüzün kurucusu Prof. Dr. Necmettin HACIEMİNOĞLU hocamızın başlattığı geleneksel bölüm pikniğimizde son sınıf öğrencilerimizle hocalarımız bir araya geldi.

Bu yıl Fakülte bahçesinde gerçekleştirdiğimiz pikniğe Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı ve Eski Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi ÖZTÜRK,  Yeni Türk Dili Ana Bilim Dalı Başkanı Ahmet GÜNŞEN, Eski Türk Dili Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nursel DİNLER, Halk Bilimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selma SOL ile birlikte Bölümümüz hocaları ve son sınıf öğrencileri katıldı.

Gayet samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte hocalarımız öğrencilerimize tecrübelerini aktararak bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Bu içerik 23.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 202 kez okundu.