ÖĞRENCİMİZ "3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ" DOLAYISIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE KONUŞMA YAPTI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ve Özel Eğitim Topluluğu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Biz de Varız” etkinliği düzenlendi. Trakya Üniversitesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 8’incisi düzenlenen etkinliğe, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER ile enstitü müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Bölümümüz 2. sınıf öğrencisi Abdullah ÇELİK de etkinliğe konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında eğitim hayatına değinen öğrencimiz, hocalarının ve arkadaşlarının kendisine desteğinden bahsetti. Üniversitemizde bulunan Braille alfabesi ile çalışan yazıcı sayesinde derslerini takip edebildiğini söyleyen Çelik, yazıcının tedarik sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinlik, teşekkür belgelerinin dağıtılmasıyla son buldu.
Bu içerik 05.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 134 kez okundu.