PROGRAM ÇIKTILARI ANKETİ HAKKINDA

Sevgili Öğrencimiz, Program Çıktıları Değerlendirme Anketi, Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi FEDEK Akreditasyon Süreci kapsamında, bölümümüzde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen değerlendirme çalışmalarının önemli bir parçasıdır. Bu anket bölümümüzden mezun olma durumunda bulunan öğrencilerimizin, edindiği bilgi ve yeterlilikleri değerlendirmek amacıyla düzenlenmiştir.

Aşağıda Trakya Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü lisans programından mezun olma aşamasında olan öğrencilerimizin bu programdan edindikleri düşünülen kazanımlar sıralanmıştır.
Ankette yer alan maddelere vereceğiniz samimi ve içten cevaplar, sizlere daha nitelikli eğitim-öğretim hizmeti sunmamıza yardımcı olacaktır. Değerlendirmenizin kendi kişisel gözlem ve algılarınıza dayanıyor olması, bu verilerin geçerliliği ve güvenilirliği açısından önemlidir. Bu nedenle değerlendirmeniz esnasında duygusal olmayınız ve arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmayınız. Değerli katkılarınız için teşekkür ederiz. 

Birinci Öğretim Program Çıktıları Anketi

İkinci Öğretim Program Çıktıları Anketi
Bu içerik 03.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 353 kez okundu.